למדתי באופן מקצועי ברשת מלונות דן, עבדתי ברשת מספר שנים בתפקידים שונים ומגוונים במחלקות השונות במטבח,
במהלך עבודתי התקדמתי לתפקיד בדרגת שף במלון של רשת דן שהינו גם בית ספר תפקדתי גם כשף המלון וגם כמורה לטבחות.  רכשתי ניסיון עשיר בתחום המזון

צמחתי והתקדמתי לתפקיד שף תפעולי במלון המלך דוד בירושלים, מטבח בו הייתה הזדמנות להביא את כשורי הגסטרונומים לידי ביטוי ולבשל לגדולי עולם, ראשי ממשלה, שגרירים וסלבריטאים, שרים .

בתפקיד זה שולבו איכות מקצועית ואתגר שהציתו בי יצירתיות פורצת דרך במטבח ובטעמים מפתיעים.  מעמד זה הביא אותי למיטב מקצועי ולביטוי אישי ביצירת מגוון ארוחות גורמה משובחות וטעמים מפתיעים.